Spellen

Sandra Berghorst Dossier

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit spel gaat om Sandra Berghorst. Tijdens een wandeling is ze verdwenen. Wat is er met haar gebeurd? Is ze vermoord, of had ze een goede reden om tijdelijk onder de radar te blijven? Gedurende het onderzoek zal blijken dat er meer schuilgaat achter de onschuldige Sandra die de buitenwereld te zien krijgt. Aan jou de taak uit te zoeken wat er aan de hand is.

Mike Droste Dossier

Beschikbaar

In dit spel wordt je geconfronteerd met de dood van Mike. Al snel duiken de eerste roddels in het dorp op: het lijkt op een ongeluk, maar is het misschien toch zelfmoord, of misschien wel moord? Aan de hand van video-verklaringen en fysieke bewijsstukken moet je erachter zien te komen, wie er verantwoordelijk is voor Mikes dood.

Ben je nieuwsgierig, bekijk hier dan een preview!

Kopen?

Kopen? Dat kan via deze link!

Heb je al een code? Klik dan hier!

Femke Kors Dossier

in ontwikkeling

Femke en haar vriend Bas zoeken wat meer spanning en uitdaging in hun relatie. Maar is de spanning te veel geworden, of de uitdaging te groot? Duidelijk is dat er zaken zijn gebeurd die liever verborgen worden gehouden. Durf jij je nek uit te steken en op onderzoek uit te gaan?

Beschikbaar

Op een morgen wordt Mattijs dood in bed aangetroffen. De avond ervoor was hij nog in het Casino. Mattijs was een gewaardeerde notaris in het dorp, of was dat slechts uiterlijke schijn? Bekijk de video-verklaringen en analyseer de bewijsstukken. Kom jij erachter wat er gebeurd is?

Mattijs Wester Dossier

Kopen?

Dat kan via deze link.