Aanbod

Alle moordspellen kunnen op drie verschillende manieren worden gespeeld. Hieronder vind je alle opties:

Online video’s+ fysiek dossier, thuis te spelen (19,99)

Ieder moordspel (alle dossiers) kan thuis worden gespeeld. Na aankoop krijgt je een map met (bewijs)stukken thuisgestuurd + een code waarmee u via deze website toegang krijgt tot digitale materialen.

Op deze manier kunt je het spel in je eigen tempo met je gezelschap spelen. Ideaal voor een leuk avondje thuis met vrienden, familie of je gezin.

Thuis, met verzorgd diner (prijs op aanvraag)

Je kunt ervoor kiezen om een van de moordspellen (dossiers) thuis te spelen, maar wel volledig verzorgd te worden. Een kok bereidt namelijk een heerlijk driegangendiner in uw keuken: uiteraard afgestemd op jullie wensen.

Je hoeft dus alleen voor een gezelschap te zorgen dat zin heeft in een heerlijk diner en een leuk spel, en dan zorgen wij voor de rest. ‘Het eerlijke gerecht’ is voer voor een leuke avond.

Op locatie, met verzorgd diner (prijs op aanvraag)

Al onze moordspellen kun je ook op locatie spelen. Dit wordt dan met een uitgebreid diner vormgegeven. Uiteraard worden vooraf alle dinerwensen in kaart gebracht en in overleg wordt er een heerlijk driegangenmenu geserveerd. Tussen de gangen door krijg nieuwe informatie waarover je tijdens het eten kunt overleggen. Op dit moment bieden wij dit arrangement alleen aan in Wijchen.

Vind je het leuk om het als competitie te spelen? Ook dat kan. We dekken dan twee tafels zodat je met elkaar kunt overleggen, zonder dat de andere groep dit hoort

Deze vorm is ideaal voor vrijgezellenfeest, groepsuitje, familiedag, vriendenclubs, teamuitje, teambuilding